Ndihmëse Financiere 426 views1 application

Një nga Studiot e Arkitektures me prestigjioze në Shqiperi, me vendodhje në Tiranë kërkon të punësojë një Ndihmëse Financiere:

Detyrat dhe përgjegjësitë:

• Kontablizimi i faturave të blerjes/ shitjes
• Kontabilizimi i veprimeve të bankës/arkës
• Kontabilizimi dhe rakordimi mujore të llogarive
• Rakordim të kartelava klient/furnitor
• Përditësimi listës së aseteve të shoqërisë
• Detyra të tjera për të cilat punonjësi ngarkohet sipas nevojave të eproreve

Kualifikimet:

Të ketë përfunduar studimet e larta në Degët Financë/Kontabilitet
Eksperience pune nga deri 2 – 4 vjet në Financë/Kontablitet në kompani shërbimesh
Njohuri të mira të paketës MS Office
Njohuri mbi programin financiare Alpha
Aftësi kalkuluese dhe analitike të mira, multi-task
Të jetë fleksibël, i komunikueshëm dhe të punoj i pavarur e në grup
Të jetë i gatshme të punojë, i përkushtuar , me përpikmëri dhe etike të lartë profesionale
Të ketë njohuri të mira të gjuhes Angleze

Shënime:

Të interesuarit janë të lutur të dërgojnë në adresen E – mailit: aplikime@gmail.com, dokumentat e mëposhtëme:

1. Letër interesi për pozicionin e punës
2. Curriculum Vitae me Fotografi
3. Diploma shoqëruar me listën e notave
4. Letër Reference nga dy punëdhenesit e fundit

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur do të njoftohen për fazat e mëtejeshme të procesit të rekrutimit

Ju mirepresim!

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Projektim/Inxhinieri