Eja Restaurant kerkon Kamariere dhe Ndihmese Kamariere orari 15:00-23:00 tek Stadiumi Dinamo 51 views1 application

Eja Restaurant
Kerkon te punesoje

Kamariere
Ndihmese Kamariere

Te kene deshire per te punuar
Orari 15:00-23:00
1 Dite ne jave pushim
Paga ne baze te performances

📍Rruga Gjin Bue Shpata
Stadiumi Dinamo Tirane
Kontaktoni: 0685136043

 

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 184 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim