Edukatore 149 views

Job Expired

Kopshti Jopublik kerkon te punesoje edukatore kopshti.
Kriteret:
-Eksperience pune (min 2 vite)
-Arsimi i Larte
– Mosha 25-50 vjec
– Paga: 45.000 leke
Te interesuarat te dergojne CV dhe te kontaktojne ne nr: 0673386644.
Adresa: Rruga Jordan Misja, Tirane

More Information

  • This job has expired!
Share this job