Edukatore për çerdhe dhe kopsht 34 views1 application

Job Expired

ABC Tirana

Çfarë ofrojme ne?

ABC Tirana është institucion edukimi i hershëm i cili ofron shërbime si çerdhe, kopsht, parashkollorë dhe pas shkolle për fëmijë nga mosha 0 deri 12 vjeç nga viti 2013.

ABC Tirana është një institucion me teknologji të sofistikuar që ofron një sërë shërbimesh online të cilat reduktojnë kohën dhe lehtësojnë punën për çdo punonjës, gjithashtu ABC Tirana është transparente në çdo veprim, një vend ideal për çdo individ që dëshiron të rritet në karrierë.

Tek ne, çdo punonjës ka mundësinë të mësojë më shumë aftësi që do t’i shërbejnë në të ardhmen, si përdorimi i teknologjisë Cloud dhe mënyra e duhur për të punuar në një organizatë serioze.

Vende të lira pune për:

 • Edukatore për çerdhe
 • Edukatore për kopsht

Detyrat

 • Të kujdeset për fëmijët.
 • Të zhvilloi aktivitetet ditore dhe eventet e grupit.
 • Edukimi dhe mësimi i fëmijëve.

Kualifikimet

 • Duhet të jetë e çertifikuar ose diplomuar për profilin që aplikon.
 • Mosha e preferuar është 22 vjeç e sipër.
 • Të ketë eksperience pune minimumi 1 vit.
Kontaktet
 • +355 69 731 1871
 • +355 68 696 3577
 • pune@abctirana.al

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Rruga/Zona Komuna e Parisit, Rruga "Skender Luarasi", Vila Nr.12, 1060
 • Tel/Mob +355 68 696 3577
 • Profili Arsim