Edukatore për çerdhe 90 views

ABC Tirana është një institucion i pavarur me seli në Tiranë, Shqipëri i themeluar në vitin 2013, ABC Tirana u shërben studentëve nga mosha 0 (6 muajsh) dhe 12 vjeç duke ofruar shërbime si çerdhe, kopsht për fëmijë, parashkollor, pas shkolle dhe klinikën psikologjike.
Institucioni është i përqëndruar në zgjidhjen e problemeve, të menduarit etik dhe bashkëpunimin si për nga mosha ashtu edhe nga aftësia, nivelet.

Për të parë kushtet e punësimit ju lutem përdorni linkun më poshtë:

https://puno.abctirana.al/

+355 69 731 1871

+355 68 696 3577

puno@abctirana.al

 

More Information

Apply for this job Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Komuna e Parisit, Rruga "Skender Luarasi", Vila Nr.12, 1060
  • Tel/Mob +355 68 696 3577
  • Profili Arsim