Asistent Menaxher Restoranti 58 views

Job Expired

EAGLE HEADS GROUP kerkon te punesoje Asistent menaxher restoranti

Detyrat e pozicionit:
– Hapja dhe mbyllja e restorantit
– Trajnon stafin e sherbimit
– Ndan detyrat për stafin e sherbimin
– Sigurohet që stafi të ketë të gjitha mjetet e nevojshme për të shërbyer
– Sigurohet që klientët të jenë të kënaqur me shërbimin dhe cilësinë e ushqimit

Kriteret:
– Aftësi të forta drejtuese

Ju lutem dergoni aplikimin tuaj ne adresen careers@eagleheadsgroup.com duke specifikuar pozicionin per te cilin aplikoni.

  • This job has expired!