Dyqan Veshjesh Marilyn kerkon Shitese orari 15:00-20:30 126 views

Dyqan Veshjesh Marilyn
Kerkon te punesoje:

•Shitese

Turni i dyte 15:00-20:30
E diela pushim
Te kete komunikim shume te mire dhe te jete e sjellshme

Paga 28.000 + bonus 2% te shitjeve.

Adresa: Tirane Rruga e Barrikadave 50 m nga kryqezimi

Kontakonti vetem sms Whatssap
0696472947

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 216 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Dritan Hoxha Tirane
  • Profili Konsulence, Punesim