TRAJNIM PROFESIONAL NE BURIME NJEREZORE – Human Resources 135 views1 application

Punesim&Rekrutim per nje klientin e saj ofron mundesine e trajnimeve te karrieres ne fushen e Human Resources (burime njerezore).

Kohezgjatja e trajnimit: 2 jave

Klasat e trajnimeve organizohen me nje nr te ulet pjesmarresish, kjo per te mundesuar efektivitetin dhe cilesine sa me te larte te trajnimit.

Kane nisur regjistrimet!

Per tu bere pjese na dergoni nje email ne adresen tone: rekrutimp@gmail.com ose na telefononi ne nr: 0676318339

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 6 Jobs
  • Location Durrës
  • Tel/Mob +355696318339
  • Profili Punesim
Connect with us
Contact Us