Durres & Tirane kerkohet Asistente Zyre 70 views

Akademia Progress per nje nga bashkepunetoret e saj eshte ne kerkim te Asistente Zyre ne Durres dhe Tirane

Kriteret qe duhet te plotesoj kandidatja:
1.Te mos jete ne marredhenie shkolle
2.Te jete njohese shume e mire e gjuhes Frenge ne nivel B1-B2
3.Te jete njohese shume e mire e paketes Microsoft Office
4.Te kete disponibilitet te menjehershem
5.Mosha e preferuar 23+

Ofrohet:
Orari 08:00 – 16:30
Pagesa 40.000-45.000L

Te interesuarat te dergojne CV ne rekrutim@progress.al ose te telefonojne ne 0676317943

More Information

Apply for this job Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 62 Jobs
  • Location Albania, Durrës
  • Rruga/Zona Rruga Iljaz Reka, mbrapa stacionit te trenit.
  • Tel/Mob +355676317943
  • Profili Konsulence, Kurse Profesionale, Marketing, Punesim, Sherbime juridike