Durres – Shkozet, kerkohen punetorë per prodhimin e rrjetave kunder insekteve ne fushen e aluminit (Paga 50 000 leke) 126 views

Job Expired


Firma Reti – 67 eshte nder firmat lider ne Durres dhe ne te gjithe Shqiperine
per prodhimin e rrjetave kunder insekteve te ndryshme (miza, mushkonja etj).
Kjo firme filloi aktivitetin e saj qe ne vitin 1999.
Me nje teknologji Italiane i ofron tregut shqiptar per here te pare rrjetat Avolgibile (suste) me saldim anesor.

Fale eksperiences dhe specializimit ne keto vite jane bere investime te vazhdueshme ne shtimin e games dhe produkteve cilesore ,
si psh rrjetat firzamonik , po keshtu edhe tendat e aluminit te cilat i ofrohen per here te pare tregut shqipetar.

Firma jone ka ditur te mbaje nje pozicion te larte dhe konkurues duke iu pergjigjur kerkesave gjithmone e ne rritje te tregut brenda dhe jashte vendit.
Objektivi yne kryesor ka qene dhe do te mbetet bashkepunimi me klientet,
ku ne lidhje me kerkesat e tyre kemi treguar korrektesi maksimale ne prodhimin cilesor te rrjetave si dhe ne sherbimin e shpejte.

Kemi hapur pozicionin vakant per punetorë ne prodhimin e rrjetave kunder insekteve ne fushen e aluminit.

Ofrohen:

  • Kushte shume te mira pune
  • Pagese e kenaqeshme 50 000 + bonuse ne varesi te performances

Kerkohen:

  • Te jene serioze dhe te perpikte ne detyrat e dhena
  • Korrekte ne orare dhe ne pune
  • Eksperienca nuk eshte kriter paresor

Adresa: Lagja: 14, Rruga “Cameria” Shkozet.
Durres, Albania.
Te interesuarit jane te lutur te kontaktojne ne: 
0672083666

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Prodhim/Perpunim