DURRES, PUNETORE PRODHIMI NE FABRIKE SALLAMERIE 65 views

Agjencia BClever e cila prej 4 vitesh operon ne tregun shqiptar permes sherbimeve te rekrutimit dhe burimeve njerezore, per nje nga klientet e saj te rendesishem ne qytetin e Durresit, ka nisur procesin e rekrutimit per pozicionin Punetor Prodhimi ne fabrike sallamerie.

Kriteret e profilit:

– Disponibilitet i menjehershem
– Mosha 20-35 vjec

Ofrohet:

– Page 40,000 L
– Nje ore pushim drake
– Kontrate pune e rregullt
– E djela pushim

Cdo aplikant i interesuar mund te aplikoje ne: 0676888699

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 15 Jobs
  • Location Durrës
  • Tel/Mob +355676318339
  • Profili Punesim