Durres, PERFAQESUES TREGTAR 64 views2 applications

EVAPIFY eshte nje kompani e re (startup) qe aktivitet primar ka shperndarjen e cigareve elektronike ne Shqiperi dhe Europe.
Me nisjen e aktivitetit ne Shqiperi kompania eshte ne kerkim te individeve ambicioze, pasionante dhe energjike te cilet do te ndihmojne ne suksesin e kompanise ne tregun Shqiptar.
Po kerkojme nje PERFAQESUES per qytetin e DURRESIT.

Çfare kerkojme ne nga ju:

1. Te jesh entuziast, ambicioz dhe i orientuar drejt suksesit.
2. Te kerkosh vleresim per perpjekjet dhe rezultatet e tua.
3. Te kesh integritet, te ngjallesh besim dhe te dish te ndertosh e mirembash marredhenie.
4. Te kesh mbaruar shkollen e mesme.
5. Te kesh leje drejtimi automjeti, klasi B.

Çfare ne ofrojme:

1. Kushte pune optimale.
2. Ambient motivues, vleresues dhe ku rritja juaj eshte objektivi yne.
3. Shperblim shume i mire, mbi mesataren e industrise. Page baze plus bonus mbi shitjen.
4. Korrektese maksimale ne pagesa dhe kushte pune.

Nese jeni njeriu i duhur apo deshironi te filloni nje karriere ne shitje & marketing ju ftojme te aplikoni duke derguar nje CV ne adresen e meposhtme:

info.albania-hr@evapify.com
Afati i fundit i dergimit te CV-se eshte data 30 Gusht 2022.
SUKSESE !
www.evapify.com

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Tregti