Durres, ofroj vend pune Shperndarje me eksperience 180 views3 applications

Kompani qe prej shume vitesh Trajton produkte te ndryshme per Bare – Hotele – Restorante –Ente Publike etj
kerkon te punesoje Shofer per shpendarje ne Terren te porosive tek klientet krysisht ne Durres Tirane ,
apo sipas nevojave ne njesite e shitjeve tona ne TIRANE , DURRES , SHKODER .VLORE.
Gama e produkteve eshte shume e gjere si Artikuj pastrimi e detergjente profesional, Distributore te ndryshem per leter duarsh ,higjenike ,parfumi etj
artikuj letre per perdorim higjenik dhe personal, Uniforma per cdo profesion Tekstile hotelerie si mbulesa tavoline , suprina ,peceta etj ,
Artikuj kortezie njeperdorimesh per hotel si Shampo ,sapune ,paste dhembesh ,brisqe rroje pantofla etj ,
Artikuj ushqimore njeperdorimesh per mengjesin ne hotel si recel, mjalt, gjalp ,kem cokollate ,pije te ndryshme ,
kafe e tretshme si dhe paisje e makineri per mengjesin bufe ,ene & paisje kuzhine ,atrecatura per bare ,hotele e restorante etj , keshtu qe duhet te jete e vemendshme per te fiksuar produktet .
Detyrat qe do kryheje eshte Drejtimi i Mjetit.
Prezantimi i produkteve dhe dorezimi ne kliente ,
Mbajtja e dokumentacionit Fature Shitje Fature Shoqerimi
Preferohet te jete i moshes nga 25 – 50vjec .

Detyra qe do mbuloje do jene si me poshte vijon .

  • DREJTIMI KORREKT I MJETIT PER SHPENDARJE NEPER KLIENTE SIPAS INSTRUKSIONEVE TE MENAXHERIT TE SHITJEVE
  • TE KETE DHE PATENTE TE KLASIT C DO PERBENTE PERPARESI
  • MBAJTJA E MJETIT PASTER , TE SISTEMUARA
  • MONITORIMI I INVENTARIT DHE GEJENDJES
  • MBAJTJA DHE NJOHJA E DOKUMENTACIONIT

Te jete familjar , I sinqerte , I edukuar , fjale pak e pune shume , me inisiative dhe korrektesi .
Te dije si dhe te plotesoje faturen e tvsh DO ISHTE PRIORITET.
Preferohet me shkolle te mesme mundesisht profesionale , pa pretendime per te kryher shkolle te larte apo impenjime te tjera
Do preferohej te kete pervoje se kete fushe.
Te dije te punoje ne grup dhe mbi te gjitha te doje dhe te kete nevoje dhe deshire per punen qe do beje .
Te jete banor e qytetit te DURRES ,mundesisht zona prane Ures se Dajlanit dhe pa probleme me drejtesine apo dhe me punemarresit e meparshem dhe me eksperience te meparshme te pakten 2 vjet
Nuk pranohen APLIKIME nga kandidate qe kane impenjime te tjera si shkolle , kurse , Master etj etj
Nuk pranohen kategorikisht persona qe kane pasur probleme me drejtesine apo me punemarresit e kaluar ,
perpara se te pranohet do behen sondazhe per sjelljen apo arsyen e largimit nga punesimet e meparshme apo nese kane rekorde abuzimesh apo vese te tjera.
Pagesa dhe modalitete te tjera diskutohet ne momentin e kontaktit dhe proves , nese perzgjidhet .
Jane te lutur personat e interesuar te dergojne nje CV me foto dhe me te gjitha detajet Ne adresen e meposhtme me email : purchasing@mari.al
apo whats up pastaj nese perzgjidhen do te kontaktoheni nga ne 069 20 45 909

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Profili Tregti dhe Prodhim