Durres, ofroj vend pune Shofer kamioni 63 views

Edipack është prodhuesi më i madh dhe i suksesshëm i paketimit në Shqipëri me një kapacitet shumë të madhë prodhues të letres dhe kartonit .Prej vitit 2003 vazhdojmë prodhimin e kutive të kartonit dhe të ambalazhimit, gjithashtu jemi shpërndarës të letrës së ambalazhimit si produkt i ndërmjetëm për prodhuesit vendas të paketimit.

Detyrat

 • Mirëmbanë mjetin e transportit dhe raporton tek titullari për çdo difekt të konstatuar;
 • Bënë transportin e mallit të prodhuar në shoqëri tek klientët;
 • Zbatonjnë rregullat e sigurimit teknik gjatë gjithë procesit të punës (ngarkim shkarkimit) të mallrave në shoqëri;
 • Zbatojnë rregullat e Kodit Rrugorë gjatë transportimit të mallit;
 • Zbaton rregulloren e brendëshme të shoqërisë;
 • Mbanë përgjegjësi për mangësin e dokumentacionit të makinës dhe mallrave gjatë transportit;

Kualifikimet
-Arsimi i mesëm.
-Te kete pervoje pune te meparshme me mjete te nje tonazhi te tille.
-Te jete njohes dhe i orientuar mire per adresat ne te cilat do te dorezohet ngarkesa.
-Te kete patente per tonazhin deri ne 18 ton dhe me rimorkio, patente te klasit CE+ CAP.

Te gjithe te interesuarit te dergojne nje Cv ne adresen e emaili: zyrajuridike@edipack.al ose te telefonojne ne numrin e telefonit: 0697014871.

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 6 Jobs
 • Location Durrës
 • Rruga/Zona Lagja 15, Rr.
 • Tel/Mob 0697014871
 • Profili Prodhim/Perpunim, Tregti dhe Prodhim