Durres, ofroj vend pune Rrobaqepes/e 233 views

Job Expired

Tessile Gp Albania Branch kompani italiane fasoneri me eksperience 50-vjecare ne Itali po kerkon punonjes me ose pa eksperience ne pozicion Rrobaqepes/e

Ofrohen kushte shume te mira pune
Orari i plote 8 ore
Paga eshte konkuruese edhe ne baze te eksperiences se kandidatit, duke filluar nga 40 000 leke neto.
Siguracionet, lejet vjetore, raportet dhe festat paguhen nga kompania
Per nenat me femije deri ne 5-vjec kompania ofron qender ditore perkujdesje per femijet falas.
Transporti sigurohet nga kompania.

Per informacione te metejshme:
Tel/Whatsupp +355 68 877 4756
e-mail: 
tessilegpalbania@gmail.com
Adresa: Lagjja nr 14, Shkozet Durres, mbrapa shkolles Turgut Ozal

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, Durrës
  • Rruga/Zona Lagjja nr 14, Shkozet Durres
  • Tel/Mob +355688774756
  • Profili Prodhim/Perpunim