Durres, ofroj vend pune punetore paketimi 359 views1 application

Job Expired

Aiba kompani shpall vakant pozicionin punetore paketimi.
Kondidatet duhet te plotesojne keto kritere:

  • Te kene eksperience pune ne nje kompani prodhimi te ngjashme.
  • Te kene perfunduar arsimin e mesem.
  • Te banojne ne qytetin e Durresit ose Shijakut.
  • Te kene aftesi te mira komunikimi dhe pune ne grup.

Te interesuarat mund te dergojne CV ne adresen e email office@aiba.al ose te paraqiten ne zyrat qendro te kompanise ne Shkozet-Durres.

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Prodhim/Perpunim