Durres, ofroj vend pune PUNETOR PER PERPUNIM SKORJE ALUMINI 89 views

Job Expired

Kompania ”Rametal” shpk, me aktivitet perpunimin e skrapit te aluminit dhe nxjerrjen e produktit perfundimtar lingote, kerkon te punesoje:
Punetor per perpunimin e skorjes se aluminit.

Aftesi profesionale:
– Te jete i afte per pune.
-Te zbatoje rregullat e sigurimit teknik ne pune.
-Nuk kerkohet eksperience e meparshme ne pune.

Per detaje te metejshme ju lutem kontaktoni ne numrin: 0694094948.
Adresa: Mbikalimi i Fllakes, Rruga ”Sali Imeraj”.

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Autostrada DR-TR, Km5, Vrrine, Durres
  • Profili Prodhim/Perpunim