Durres, ofroj vend pune OPERATORE CALL CENTER (italisht) 238 views

MAS Net SKPK pel la sede a Durazzo ricerca
OPERATRICI CALL CENTER
per una nuova campagna di vendita di prodotti di bellezza, cura del corpo, benessere, dieta e lifestyle
Richiesta ottima conoscenza dell’italiano parlato (LIv. C1,)
Gradita esperienza pregressa in call center
Soft skills: forte attitudine alla vendita, capacità comunicative, orientamento al risultato.
Lavoro su turni – orario di lavoro 9-15 / 14-20
Stipendio base 500 euro mensili (liv. C1) + bonus
Stipendio base 425 euro mensili (liv. B1) + bonus
Invia il tuo curriculum a selezione@masnet.al
numero whatsapp +355683940321
MAS Net SHPK – Rruga Anastas Durrsaku, Lagja 1 – Durazzo

—————————————————————————

MAS Net SHPK per zyren ne Durres kerkon
OPERATORE CALL CENTER
për një fushatë të re të shitjeve telefonike për produkte bukurie, kujdesi për trupin, mirëqenien, dietën dhe stilin e jetës
Kërkohet njohja e shkëlqyer e italishtes së folur (Lev. C1)
Përvoja e mëparshme në një qendër telefonike është e mirëseardhur
Soft skills: qëndrim i fortë ndaj shitjeve, aftësi komunikimi, orientim rezultati.
Puna me kohë të pjesshme 6 orë (mëngjes) ose 6 orë (pasdite)
orari i punës 9-15 / 14-20
Pagesa 500 euro neto mujore (liv. C1) + bonus
425 euro neto mujore (liv. B1) + bonus
Dergoni CV ne selezione@masnet.al ose ne numrin whatsapp +355683940321
MAS Net SHPK – Rruga Anastas Durrsaku, Lagja 1 – Durrës

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 7 Jobs
  • Location Albania, Durrës