Durres, ofroj vend pune Operator makinerie cnc 73 views

Kompania Xoen shpk me aktivitet ne fushen e industrise shpall vakant vendin e punes per Operator makinerie CNC
Kriteret qe duhet te plotesojne kandidatet:
1.Te jene me arsim te mesem.Arsimi i larte perben avantazh.
2.Te jene te pergjegjshen dhe korrekt ne pune.
3.Perben avantazh perdorimi i kompjuterit.
4.Te jene me banim ne Durres.

Te interesuarit te dergojne cv ne adresen e email-it :
info.xoen@gmail.com

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Prodhim/Perpunim