Durres, ofroj vend pune Informatike (Aplikim & asistence software) 98 views

Ofrojme vend pune ne Durres.

Kandidati duhet te plotesoje keto kushte:

– Te kete studiuar Informatike ose fusha te ngjashme me te ( preferohet informatike ekonomike).
– Te njohe (lexoje dhe flase) shume mire gjuhen Italiane, preferohet dhe te njohe gjuhen Angleze.
– Te kete aftesi shume te mira komunikuese dhe aftesi te punoje ne grup. Aftesi te punoje dhe i pavarur.
– Te kryeje me pergjegjesi dhe profesionalizem detyrat.
– Te kete patente te klasit B.

Detyrat qe do te kete:

– Te aplikoje dhe te mirembaje software-in e gatshem te blere me te cilin kompania operon.
– Te kujdeset per software-et me te cilat punojne “Vending machines” dhe aparaturat ndihmese te tyre.
– Te tjera, qe jane ne funksion te dy detyrave te para.

Pagesa per kete pozicion do te jete ne proporcion me aftesite vepruese profesionale te kandidatit, dmth edhe shume e mire.

Te interesuarit jane te lutur te dergojne CV ne adresen info@topexpress.info.

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Informatike/IT/Software