Durres, ofroj vend pune AGJENT SHITJE 47 views

Kompani qe prej shume vitesh Trajton produkte te ndryshme per Bare – Hotele – Restorante –Ente Publike etj kerkon te punesoje AGJENT SHITJE NE TERREN
Gama e produkteve eshte shume e gjere si Artikuj pastrimi e detergjente profesional,Distributore te ndryshem per leter duarsh ,higjenike ,parfumi etj artikuj letre per perdorim higjenik dhe personal, Uniforma per cdo profesion Tekstile hotelerie si mbulesa tavoline , suprina ,peceta etj , Artikuj kortezie njeperdorimesh per hotel si Shampo ,sapune ,paste dhembesh ,brisqe rroje pantofla etj , Artikuj ushqimore njeperdorimesh per mengjesin ne hotel si recel, mjalt, gjalp ,kem cokollate ,pije te ndryshme , kafe e tretshme si dhe paisje e makineri per mengjesin bufe ,ene & paisje kuzhine ,atrecatura per bare ,hotele e restorante etj , keshtu qe duhet te jete e vemendshme per te fiksuar produktet .
Detyrat qe do kryheje eshte Drejtimi i Mjetit ,Mirembajtja e produkteve ne furgon , Prezantimi i produkteve dhe dorezimi ne kliente , pergatitja e materialeve , Mbajtja e dokumentacionit dhe inventarit si dhe kur nevohitet dhe pergatitja e fatures ne menyre elektronike me ane te programit ne palmar.
Preferohet te jete i moshes nga 25 -45 vjec .
Detyra qe do mbuloje do jene si me poshte vijon .

  • DREJTIMI KORREKT I MJETIT PER SHPENDARJE NEPER KLIENTE SIPAS INSTRUKSIONEVE TE MENAXHERIT TE SHITJEVE
  • MBAJTJA E MJETIT PASTER , TE SISTEMUAR DHE INVENTARIN E PRODUKTEVE
  • TE PLOTESOJE FATUREN PER KLIENTIN SI DHE FLETE HYRJET E FLETDALJET
  • KERKESA MATERIALE
  • MONITORIMI I INVENTARIT DHE GEJENDJES
  • MBAJTJA DHE NJOHJA E DOKUMENTACIONIT

Te jete familjar , I sinqerte , I edukuar , fjale pak e pune shume , me inisiative dhe korrektesi .
Te dije te perdore kasen fiskale si dhe te plotesoje faturen e tvsh DO ISHTE PRIORITET
Preferohet me shkolle te mesme mundesisht profesionale , pa pretendime per te kryher shkolle te larte apo impenjime te tjera
Do preferohej te kete pervoje se kete fushe
Te dije te punoje ne grup te punoje ne orare fleksibile dhe mbi te gjitha te doje dhe te kete nevoje per punen .
Te jete banor e qytetit te VLORES ,dhe pa probleme me drejtesine apo dhe me punemarresit e meparshem.
Nuk pranohen APLIKIME nga kandidate qe kane impenjime te tjera si shkolle , kurse , Master etj etj
Nuk pranohen kategorikisht persona qe kane pasur probleme me drejtesine apo me punemarresit e kaluar , perpara se te pranohet do behen sondazhe per sjelljen apo arsyen e largimit nga punesimet e meparshme apo nese kane rekorde abuzimesh , vjedhjesh apo perdorim lendesh narkotike apo vese te tjera
Pagesa dhe modalitete te tjera diskutohet ne momentin e kontaktit dhe proves te pakten 1 MUJORE , nese perzgjidhet .
Jane te lutur personat e interesuar te dergojne nje CV me foto dhe me te gjitha detajet Ne adresen e meposhtme me email apo whats up pastaj nese perzgjidhen do te kontaktoheni nga ne adresn e emailit   manager@mari.al  ose ne 0692045909.

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Profili Tregti dhe Prodhim