Durres, ofrohet vend pune punetore per punime alumini dhe hekuri (Paga per punonjesit pa eksperience duke nisur nga 55 000 leke te reja!) 66 views

Profiline shpk kompani e certifikuar per prodhim te gjitha sistemeve te Aluminit, Alumin me dru , pvc dhe punime te ndryshme hekuri, momentalisht kerkon te zgjeroje stafin me Punonjes me ose pa eksperience.

Kerkohet:

  • Korrektese dhe angazhim maksimal ne detyrat e caktuara
  • I perpikte dhe rigoroz ne pune
  • Eksperienca nuk eshte kriter paresor

Ofrohet:

  • Page shume e mire + sigurime shoqerore

Per punonjesit pa eksperience pune,
paga eshte 55 000 leke te reja, ndersa per te kualifikuarit paga do te caktohet ne varesi te eksperiences.

Adresa: Mbrapa karburantit Kastratati, Shkozet, Durres
Te interesuarit jane te lutur te kontaktojne ne: +355 69 403 3350
Instagram: Profiline_Durres

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Durrës
  • Profili Prodhim/Perpunim