Durres, ofrohet vend pune per 3 punetor/e per pune fabrike, pastrime dhe ambalazhime (per zonen e Durresit dhe rrethinat perreth) Whatsapp: 0672069230 768 views1 application

Job Expired

D & D Color Al është një nga kompanitë e para pioniere e specializuar në shërbimet e anodizimit dhe ngjyrosjes elektrostatike që nga viti 2004.
Suksesi në këtë fushë është kryesisht për shkak të cilësisë së përpunimit, kërkesës së tregut dhe përkushtimit të stafit.
Alumini i lyer me cilësi të lartë është gjithmonë i mirëpritur nga klientët tanë. D & D Color Al ofron shërbime në ngjyrosje elektrostatike dhe veshje të posaçme pluhur të objekteve metalike ose metalike me shtresa mbrojtëse
dhe dekorative me përmbajtje rrëshire.

Momentalisht është në kërkim stafi për:
3 Punetor/e per pune fabrike, pastrime dhe ambalazhime.

Kerkohet:

– Te jene korrekte ne pune dhe serioze
– Te perpikte dhe te pergjegjshem per punen
– Eksperienca nuk eshte kriter paresor, pranohen dhe pa eksperience te meparshme pune

Ofrojme:

– Kushte shume te mira pune
– Transport i siguruar nga kompania
– Page 50 000 leke + sigurime shoqerore

Adresa: Xhafzotaj, Durres
Vetem ne Whatsapp: 
0672069230
Email:
 ddcoloralbania@gmail.com

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Durrës
  • Profili Sherbime