Durres, ofrohet vend pune Motorrist / Shpërndarës 21 views

KADIU sha, lider ne tregun shqiptar per shitjen e pjeseve te kembimit te automjeteve, pjeseve te trupit dhe te lubrifikanteve kerkon kandidatë për pozicionin e “Sherbim me Motorr” per ne Durres.

Kerkesat per pozicionin:

  • te jete 22-35 vjeç
  • te kete eksperience si motorrist
  • te kete patente perdorimi te motorit & automjetit
  • te kete aftësi shume te mira komunikuese dhe të punoje në grup
  • eksperienca e meparshme ne pozicione te ngjashme perben avantazh
  • te jete me banim ne Durres.

Kandidatet e interesuar te aplikojne ne: hr@kadiu.al ose ne nr. tel: 0692746292

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Autostrada Tirane Durres Km 3
  • Profili Automjete