DURRES OFROHET VEND PUNE MONTATOR 55 views

Kompania AMEC Shpk operon si pjesë e grupit gjerman ZOELLER, jo vetëm në Shqipëri, por gjithashtu edhe në disa shtete pjesë të Bashkimit Europian, duke pasur si veprimtari kryesore të saj import/eksportin dhe prodhimin e përpunimin të pjesëve metalike në industrinë automotive.
Kompania AMEC shpk kërkon të punësojë 3 punonjës në pozicionin: “Montator” për fabrikën e saj në Durrës.

Çfarë kërkohet/ Kualifikimet

 • Preferohet të ketë eksperiencë të mëparshme në fushën e industrisë dhe përpunimit të konstruksioneve metalike
 • Të lexojë vizatimet teknike
 • Të kryej procesin e punës i pavarur dhe pa gabime
 • Të karakterizohet nga saktësia, produktiviteti dhe aftësia për të përmbushur afatet.
 • Të ketë aftësi të mira komunikuese dhe organizuese.
 • Të jetë i përgjegjshëm dhe korrekt në orarin e punës

Çfarë ofrohet:

 • Kushte komode pune
 • Mundësi rritje profesionale
 • Orari i punës: e Hënë- e Premte 08:00-16:30
 • E Shtunë, e Djelë si dhe Festat Zyrtare Pushim
 • Paga e kënaqshme

CV-të duhet të dërgohen në emailin:📧 info@amec.al ose kontaktoni në 📞Tel: +355 52 420 107

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Albania, Durrës
 • Rruga/Zona Rruga "Vath Turja", Durrës 2001, Albania
 • Tel/Mob +355 68 45 31 111
 • Profili Prodhim/Perpunim