Durres ofrohet vend pune mirembajtes elektrik ose ndihmes elektricist 65 views

Sol Tropikal Durrës by Melia’ Hotels International shpall vendin vakant mirembajtes elektrik

Melia’ Hotels International eshte kompania spanjolle lider ne fushen e hotelerise me nje rrjet me mbi 380 hotele ne 40 shtete dhe ne 4 kontinente.
Mbi 60 vite jetegjatesi ne industrine e hotelerise, nen vlerat e saj si ekselence dhe qendrueshmeri, inovacion, afersi dhe prirje ne sherbim,
qellimi i kompanise eshte te ofroje cilesi te larte sherbimi si dhe mbeshtetje dhe motivim te punonjesve te saj per tu rritur profesionalisht brenda kompanise.
Tek Melia’ ti je VIP(Very Inspiring Person).

Ju ftojme ti bashkoheni familjes tone.

Misioni, Detyrat dhe Pergjegjesite:

  • Pergjegjes per permbushjen e te gjithe hapave per instalimet elektrike, lidhjen dhe mirembajtjen e tyre
  • Njohja me perpikmeri e shtrirjes se rrjetit elektrik dhe percaktimi i llojeve te materialeve te nevojshme per perdorim.

Kriteret e pozicionit:

  • Pervoje e meparshme pune si elektricist ose ndihmes elektricist
  • Formim profesional te njohurive elektrike.

Cfare ofrojme ne:

  • Kushte pune ne perputhje me Kodin e Punes.
  • Mundesi per te fituar pervoje pune ne cilesi dhe standarte nderkombetare.
  • Mundesi transferimi ne te gjitha rrjetet e Melia’ Hotels International.

Aplikoni duke derguar Cv tuaj ne adresen e e-mail: entela.hereni@melia.com ose kontaktoni ne numrin e telefonit 0684054833.

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Durrës
  • Profili Hoteleri