Durres, ofrohet vend pune Menaxher i Ushqimeve & Pijeve(Food&Beverage) 218 views

Job Expired

 

Sol Tropikal Durrres by Melia’ Hotels International shpall vendin vakant Menaxher i Ushqimeve&Pijeve.

Melia’ Hotels International eshte kompania spanjolle lider ne fushen e hotelerise me nje rrjet me mbi 380 hotele ne 40 shtete dhe ne 4 kontinente.
Mbi 60 vite jetegjatesi ne industrine e hotelerise, nen vlerat e saj si ekselence dhe qendrueshmeri, inovacion, afersi dhe prirje ne sherbim,
qellimi i kompanise eshte te ofroje cilesi te larte sherbimi si dhe mbeshtetje dhe motivim i punonjesve te saj per tu rritur profesionalisht brenda kompanise.

Tek Melia’ ti je VIP(very inspiring person).

Ju ftojme ti bashkoheni familjes tone.

Misioni, Detyrat dhe Pergjegjesite:

-Pergjegjes per implementimin e strategjive, standardeve, atributeve, produkteve dhe optimizimine veprimeve efikase ne zonen e Bareve dhe Restoranteve.
-Pergjegjes per funksionimin dhe realizimin e sherbimeve ne nje nivel te larte ne te gjithe baret dhe restorantet.
-Koordinoni dhe mbikeqyrni drejtperdrejt ekzekutimin e detyrave per implementimin e standarteve te percaktuara nga kompania.
-Percaktoni strategjine e marketingut per departamentin tuaj ne perputhje me marken.
-Pergjegjes per implementimin e regullores mbi sigurine e ushqimit etj.

Kriteret e Pozicionit:
-Diplome Universiteti ne Turizem, Gastronomi/Kulinari dhe trajnime per te qendruar i perditesuar me trendet e fundit.
-Anglishte e avancuar, gjuhe te tjera perbejne avantazh.
-Njohuri te trajtimit te ushqimit, sigurise dhe higjienes se ushqimit.
-Njohuri ne menaxhimin dhe analizen ekonomike te kuzhines.
– Te qenurit i perditesuar me tendencat e fundit gastronomike.
-Njohuri te funksionimit te hoteleve.
-Aftesi te larta drejtuese, organizuese dhe komunikimi.
-Minimalisht 2 vite pervoje pune ne pozicioni te ngjashme ne hotele me 4 dhe 5 yje.

Cfare ofrojme ne:
-Kushte pune ne perputhje me Kodin e Punes.
-Mundesi transferimi ne te gjitha rrjete e Melia’ Hotels International.

Aplikoni duke derguar Cv tuaj ne adresen e e-mail: entela.hereni@melia.com ose kontaktoni ne numrin e telefonit 0684054833.

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Durrës
  • Profili Hoteleri