Durres, ofrohet vend pune Makinist 25 views

Job Expired

Edipack është prodhuesi më i madh dhe i suksesshëm i paketimit në Shqipëri me një kapacitet shumë të madhë prodhues të letres dhe kartonit .Prej vitit 2003 vazhdojmë prodhimin e kutive të kartonit dhe të ambalazhimit, gjithashtu jemi shpërndarës të letrës së ambalazhimit si produkt i ndërmjetëm për prodhuesit vendas të paketimit.

Detyrat

 • Është njohës i mirë i makinerisë që punon si dhe aksesorëve të saj;
 • Kujdeset për përgatitjen e makinerisë për punë dhe gjatë ndalesave;
 • Është përgjegjes për saktësin e punës dhe për produktin e prodhuar;
 • Ështe përgjegjës për mbarëvajtjen e makinerisë dhe përgjigjet për përdorimin e saj
 • Bën mbarëvajtjen e makinerisë dhe përgjigjet për përdorimin e saj;
 • Kontrollon makinerinë që të jetë brenda parametrave teknologjik;
 • Zbaton rregullat e sigurimit teknik gjatë gjithë procesit të punës, për të cilat është instruktuar nga personeli përkatës;
 • Është njohës i mirë i përdorimit të programeve kompjuterike.


Kualifikimet
– Të ketë mbaruar arsimin e mesëm.
– Të ketë eksperienca të mëparshme.
– Të ketë njohuri në përdorimin e makinerive.
– Të ketë njohuri kompjuterike.

Të interesuarit të dërgojnë CV në adresën e emailit : zyrajuridike@edipack.al ose të kontaktojnë në numrin e telefonit 0697014871.
Adresa : Lagja 15, Rr.”Aleksandër Goga”, Porto Romano , Durrës, Shqipëri.

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 6 Jobs
 • Location Durrës
 • Rruga/Zona Lagja 15, Rr.
 • Tel/Mob 0697014871
 • Profili Prodhim/Perpunim, Tregti dhe Prodhim