Durres, ofrohet vend pune INXHINIER NDERTIMI 43 views

Agjencia BClever e cila operon ne treg prej vitit 2018 me sherbime te rekrutimit dhe Burimeve Njerezore,
per nje klientin e saj ne qytetin e Shijakut, kerkon te rekrutoje Inxhinier Ndertimi.

Kriteret:
* Eksperience pune e meparshme
* Disponibilitet i menjehershem
* Te jete banues ne Durres

Ofrohet:
* Page 100,000L
* Transport i garantuar
* Kontrate pune e rregullt

Kandidatet e interesuar duhet te dergojne CV-ne e tyre ne: rekrutimp@gmail.com ose te telefonojne ne: +355 67 68 88 698

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Call Center