Durres, ofrohet vend pune EKONOMISTE 395 views11 applications

Kompania “THERMO+ SWISS” Sh.a kërkon të punësojë Ndihmës Financiere.

Detyrat:

1- Fatura Shitje
2- Arka
3- Rakordime me Klientë/Furnitorë
4- Komunikimi me Furnitorë të huaj
5- Detyra të tjera per rregjistrimin e të dhënave financiare në program

Kriteret e kerkuara:

1. Të ketë kryer studimet e larta në Fakultetin e Ekonomisë.
2. Njohuri të mira kompjuterike dhe në MS Office (Word, Excel, PowerPoint).
3. Aftësi për të punuar në grup dhe në mënyrë individuale.

Te interesuarit te dergojne cv ne: financa.thermoswiss@gmail.com

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë.

More Information

Apply for this job Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Durrës
  • Profili Ndertim