Durres, ofrohet vend pune Ekonomiste per logjistike 423 views1 application

Shoqëria “Rametal” Sh.p.k. me NIPT L41517502C, me seli në adresën Autostrada Durrës-Tiranë,
Km 5, Vrrinë, Mbikalimi i Fllakës, Durrës, Shqipëri, kërkon të punësojë
:
Ekonomiste/financiere logjistike

Detyrat:

1- P
ërgatitja e setit të dokumentacionit për eksport. Regjistrimi i importeve.
2- Mbajtja e tabelave t
ë RPA, komunikimi me Agjensinë Doganore dhe koordinimi me doganën për cdo afat kohor që përcakton institucioni.
3- Hedhja n
ë sistemin e brendshëm të kompanisë të hyrje-daljeve të skrapit apo lëndës së parë ose prodhimit.
4- Arkivimi i dokumentacionit t
ë pozicionit të punë
s.

Kërkesat për këtë pozicion janë

  • Diplomë universitare në një nga degët biznes, ekonomik apo menaxhim;
  • Të njohë shumë mirë paketën MS Office, kryesisht Excel;
  • Aftësi shumë të mira organizative dhe komunikuese.
  • Te jetë me banim në Durrës.
  • Transporti nga kompania, të ketë leje drejtimi.
  • ​Pa eksperience.

Të interesuarit të dërgojnë cv në emailin: enkeleda@rametal.al
Vetëm personat e përzgjedhur nga selektimi i cv do të kontaktohen për intervistë.
Për sqarime shtesë telefononi në numrin: 0694094948.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 4 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Autostrada DR-TR, Km5, Vrrine, Durres
  • Profili Prodhim/Perpunim