Durres, ofrohet vend pune Ekonomiste ne pozicionin e logjistikes 225 views1 application

Shoqëria “Rametal” Sh.p.k. me NIPT L41517502C, me seli në adresën Autostrada Durrës-Tiranë,
Km 5, Vrrinë, Mbikalimi i Fllakës, Durrës, Shqipëri, kërkon të punësojë:
Logjistike

Detyrat:

1- Përgatitja e setit të dokumentacionit për eksport. Regjistrimi i importeve.
2- Mbajtja e tabelave të RPA, komunikimi me Agjensinë Doganore dhe koordinimi me doganën për cdo afat kohor që përcakton institucioni.
3- Hedhja në sistemin e brendshëm të kompanisë të hyrje-daljeve të skrapit apo lëndës së parë ose prodhimit.
4- Arkivimi i dokumentacionit të pozicionit të punës.

Kërkesat për këtë pozicion janë:

  • Diplomë universitare në një nga degët biznes, ekonomik apo menaxhim;
  • Të njohë shumë mirë paketën MS Office, kryesisht Excel;
  • Aftësi shumë të mira organizative dhe komunikuese.
  • Te jetë me banim në Durrës.
  • Transporti nga kompania, të ketë leje drejtimi.
  • Puna nga e hena ne te premte. Orari 08-16.

Të interesuarit të dërgojnë cv në emailin: enkeleda@rametal.al
Vetëm personat e përzgjedhur nga selektimi i cv do të kontaktohen për intervistë.
Për sqarime shtesë telefononi në numrin: 0694094948.

Cel. : 0694094948

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Autostrada DR-TR, Km5, Vrrine, Durres
  • Profili Prodhim/Perpunim