Durres, ofrohet vend pune Ekonomiste logjistike 238 views

Job Expired

Shoqëria “Rametal” Sh.p.k. me NIPT L41517502C, me seli në adresën Autostrada Durrës-Tiranë,
Km 5, Vrrinë, Mbikalimi i Fllak
ës, Durrës, Shqipëri, kërkon të punësojë
:

Ekonomiste logjistike
Kërkesat e profilit:

1- Njohja e Regjimit të përpunimit aktiv (RPA) me Doganën.
2- P
ërgatitja e setit të dokumentacionit për eksport. Regjistrimi i importeve.
3- Mbajtja e tabelave t
ë RPA, komunikimi me Agjensinë Doganore dhe koordinimi me doganën për cdo afat kohor që përcakton institucioni.
4- Hedhja n
ë sistemin e brendshëm të kompanisë të hyrje-daljeve të skrapit apo lëndës së parë ose prodhimit.
5- Arkivimi i dokumentacionit t
ë pozicionit të punë
s.

Kërkesat për këtë pozicion janë:

 • Diplomë universitare në një nga degët biznes, ekonomik apo menaxhim;
 • Të njohë shumë mirë paketën MS Office, kryesisht Excel;
 • Aftësi shumë të mira organizative dhe komunikuese.
 • Te jetë me banim në Durrës.
 • Eksperienca për këtë pozicion pune nuk përbën kusht.
 • Transporti nga kompania, të ketë leje drejtimi.

Të interesuarit të dërgojnë cv në emailin: enkeleda@rametal.al
Vetëm personat e përzgjedhur nga selektimi i cv do të kontaktohen për intervistë.
Për sqarime shtesë telefononi në numrin: 0694094948.

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 3 Jobs
 • Location
 • Rruga/Zona Autostrada DR-TR, Km5, Vrrine, Durres
 • Profili Prodhim/Perpunim