Durres, ofrohet vend pune Ekonomist/e 236 views3 applications

Punonjës/e Departamenti Finance – DURRËS

Kompania “TEUTA DURRES” SHPK, lider në treg në sektorin ushqimor prej 28 vitesh me markat “TEUTA” dhe “GOLD” si edhe distributor ekskluziv i shumë markave premium Italiane si Riso Scotti, Pasta Garofalo, Ponti, Olitalia, Sant’Anna, Tedesco në mbi 20 ekskluzivitete për territorin Shqiptar, kërkon të punësojë:

Punonjës/e Departamenti Financë – Durrës

Kërkesa për kandidatin/en:

Arsimi i lartë në Degën Ekonomik;
Minimalisht 1 vit eksperiencë pune në departament Finance;
Njohuri të mira në Excel;
Të jetë i/e komunikueshëm, bashkëpunues.

Detyrat Kryesore:

Kryen veprime të likuiditetit në arkë. Regjistron ato në sistem dhe dokumenton veprimet përkatëse;
Regjistron fatura të shitjes dhe njeh dokumentacionin përkatës;
Njeh ditarin e klientit dhe raporton mbi gjendjet debitore të klientëve;
Njeh Librin e Shitjes;
Suporton dhe kontrollon stafin e shitjes në pikat e shitjes;
Merr pjesë në proceset e inventarizimit fizik të mallrave.

Të interesuarit mund të dërgojnë CV në email: hr@teutadurres.com
Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Tregti dhe Prodhim