Durres, ofrohet vend pune Shef Ekzekutiv ne Kuzhine. 196 views

Job Expired

 

Sol Tropikal Durrës by Melia’ Hotels International shpall vendin vakant Shef Ekzekutiv ne Kuzhine!

Melia’ Hotels International eshte kompania spanjolle lider ne fushen e hotelerise me nje rrjet me mbi 380 hotele ne 40 shtete dhe ne 4 kontinente.
Mbi 60 vite jetegjatesi ne industrine e hotelerise, nen vlerat e saj si ekselence dhe qendrueshmeri, inovacion, afersi dhe prirje ne sherbim,
qellimi i kompanise eshte te ofroje cilesi te larte sherbimi si dhe mbeshtetje dhe motivim te punonjesve te saj per tu rritur profesionalisht brenda kompanise.

Tek Melia’ ti je VIP(Very Inspiring Person)

Ju ftojme ti bashkoheni familjes tone.

Misioni, Detyrat dhe Pergjegjesite:

-Pergjegjes per implementimin e strategjive, standardeve, produkteve dhe optimizimin e veprimeve efikase ne hapesiren e kuzhines.
-Pergjegjes per implementimin e procedurave te centralizuara te kuzhines, duke siguruar perputhshmeri me standartet e kompanise.
-Adaptimi i punes me skuadren e departamenteve te tjera, ruajten e nivelit te cilesise se produktit dhe sherbimit ne perputhje me kerkesat e HACCP.
-Koordinoni dhe mbikeqyrni drejtperdrejt ekzekutimin e detyrave per implementimin e standarteve te percaktuara nga kompania.
-Pergjegjes per implementimin e regullores mbi sigurine e ushqimit.
-Merrni pjese ne pergatitjen e buxhetit te departamentit tuaj.
-Ndiqni buxhetin e percaktuar, siguroheni ta zbatoni ate dhe raportoni arsyet ne rast devijimesh.
-Pergjegjes per implementimin e rregullores se HACCP ne departamentin e tuaj.
-Merrni pjese aktivisht ne rekrutimin e stafit tuaj etj.

Kriteret e Pozicionit:
-Diplome Universiteti ne Turizem, Gastronomi/Kulinari dhe trajnime per te qendruar i perditesuar me trendet e fundit.
-Anglishte e avancuar, gjuhe te tjera perbejne avantazh.
-Njohuri te trajtimit te ushqimit, sigurise dhe higjienes se ushqimit.
-Njohuri ne menaxhimin dhe analizen ekonomike te kuzhines.
– Te qenurit i perditesuar me tendencat e fundit gastronomike.
-Njohuri te funksionimit te hoteleve.
-Aftesi te larta drejtuese, organizuese dhe komunikimi.
-Implementimi i tendencave te reja gastronomike ne kuzhine.
– I orientuar ne arritjen e objektivave ekonomik te vendosur nga kompania.
-Minimalisht 3 vite pervoje pune ne pozicione te ngjashme ne hotele me 4 dhe 5 yje.

Cfare ofrojme ne:
-Kushte pune ne perputhje me Kodin e Punes.
-Mundesi per te fituar pervoje pune ne cilesi dhe standarte nderkombetare.
-Mundesi transferimi ne te gjitha rrjete e Melia’ Hotels International.

Aplikoni duke derguar Cv tuaj ne adresen e e-mail: entela.hereni@melia.com ose kontaktoni ne numrin e telefonit 0684054833.

 

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Durrës
  • Profili Hoteleri