Durres, Muscle Gain Albania kerkon te punesoje Shitese Orari 10:00-18:00 ,Me siguracione dhe leje vjetore , Pagesa e kenaqshme ,E diela pushim dhe te jete Njohese e gjuhes angleze 244 views1 application

MG
Muscle-Gain-Albania
Supplement & Vitamin Store

Kerkon te punesoje

•SHITESE

Orari 10:00-18:00
Me siguracione dhe leje vjetore
Pagesa e kenaqshme
E diela pushim
Njohese e gjuhes angleze

Adresa: Durres
Kontaktoni: 0685152025

#musclegain #durres #shitese #njoftimepunesimi

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 152 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim