Durres – MOULD AND PLASTIC SOLUTION KERKON PUNTOR PRODHIMI/ PUNTORE PASTRIMI 32 views1 application

MOULD AND PLASTIC SOLUTION ofron vend pune:
-PUNTOR PRODHIMI/MAGAZINE
-PUNTORE PASTRIMI, MONTIMI DHE PAKETIMI I AKSESOREVE TE GOMES DHE PLASTIKES
Ofrohen kushte te mira pune,
puna zhvillohet ne ambient te mbyllur.
PAGA SIPAS AFTESISE.

Mundesi rritje ne detyre.
Mund te dergoni CV ne adresen e-mail:

recruiting.mpsolution@gmail.com

ADRESA: Rruga Bajram Tusha, ish UMB. DURRES
NR. KONTAKT: 0672013407

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Durrës
  • Rruga/Zona Rruga Bajram Tusha, ish UMB. DURRES
  • Tel/Mob +355672013407
  • Profili Prodhim/Perpunim