Durres, Kerkojme Staf Per Restorant dhe Kuzhine 82 views1 application

Bar Restorant SEMA me adrese ne Qender te Durresit, kerkon te punesoje:

– Ndihmes/e ne Kuzhine me dhe pa eksperience
– Kryekamarier dhe Kamarier Restoranti

Aplikanti duhet te jete person energjik dhe me deshire per te mesuar dhe per t’u aftesuar me teper profesionalisht;
Te kete fleksibilitet ne lidhje me turnet.

Ofrohet pune afatgjate, me kushte shume te mira dhe mundesi per tu rritur profesionalisht;
Per informacione te metejshme ose per te lene takim per interviste, lutemi telefononi ne Nr. 0672033221.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Durrës
  • Profili Gastronomi