Durres, kerkojme Operator Italisht BackOffice / DataEntry 🇮🇹 152 views1 application

Kompania Dalerio Consulting SHPK me seli ne Durres kerkon te punesoje:
* Operator Italisht BackOffice/DataEntry

Ofrojme:
* Page konkuruese
* Ambjente pune moderne dhe komode
* Kontrate pune dhe siguracione te paguara nga kompania
* Mundesi rritje profesionale
* Trajnim i paguar

Kerkojme:
* Eksperience e mepareshme ne Italisht.
* Njohuri te mire te gjuhes Italiane
* Njohuri te perdorimit te kompjuterit, e-mailit dhe paketes office
* Etike komunikimi dhe sjellje e mire me klientet

Per te aplikuar ju lutem nisni CV-ne tuaj ne adresen e e-mailit hr@dalerioconsulting.com, ose ne WhatsApp 0675251360

Apply for this job Apply via Facebook