Durres, Kerkojme Menaxher dhe Agjent Shitjesh 50 views

Bashkohuni me nje ekip dinamik si Menaxher apo Agjent Shitjesh!
Ne po kërkojmë individë të motivuar, me aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe me pasion për te arritur rezultate.
Apliko tani për të qenë pjesë e ekipit tonë energjik të shitjeve!

email: albkosgroupshpk@gmail.com
cel: 0689030132

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Tregti