Durres kerkohet Shef Servisi Elektroshtepiakesh 36 views

Job Expired

Akademia Progress per nje nga bashkepunetoret e saj eshte ne kerkim te nje Shef Servisi Elektroshtepiakesh ne Durres

Kriteret:
Te kete eksperienca te meparshme minimumi 5 vite
Te kete disponibilitet te menjehershem
Te jete korrekt dhe i pergjegjshem

PAGA: 100.000L NETO

Te interesuarit te dergojne CV ne rekrutim@progress.al ose te telefonojne ne 0676317943

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 29 Jobs
  • Location Albania, Durrës
  • Rruga/Zona Rruga Iljaz Reka, mbrapa stacionit te trenit.
  • Tel/Mob +355676317943
  • Profili Konsulence, Kurse Profesionale, Marketing, Punesim, Sherbime juridike