Durres kerkohet Recepsionist (M) per turnin e trete 80 views

Job Expired

Akademia Progress per nje nga bashkepunetoret e saj eshte ne kerkim te nje Recepsionisti (M) me dhe pa eksperience

Kriteret qe duhet te plotesoj kandidati:
1.Te kete disponibilitet te menjehershem
2.Preferohen nga zona afer Golemit
3.Mosha e preferuar 20+

Ofrohet:
Paga 30.000 – 35.000 ne baze te eksperiences
Kushte shume te mira pune

Te interesuarit te dergojne CV ne rekrutim@progress.al ose te telefonojne ne 0676317943

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 47 Jobs
  • Location Albania, Durrës
  • Rruga/Zona Rruga Iljaz Reka, mbrapa stacionit te trenit.
  • Tel/Mob +355676317943
  • Profili Konsulence, Kurse Profesionale, Marketing, Punesim, Sherbime juridike