Durres kerkohet Picajol 67 views

Job Expired

Akademia Progress per nje nga bashkepunetoret e saj eshte ne kerkim te nje Picajoli.

Kualifikimet:
1.Mosha 25+
2.Eksperienca minimale 3 vjet
3.Disponibilitet i menjehershem
4.Te kete korrektese dhe pergjegjshmeri

Ofrohen:
1.Kushte shume te mira pune
2.Pagese e kenaqshme

Te interesuarit te telefonojne ne 0676317943

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 47 Jobs
  • Location Albania, Durrës
  • Rruga/Zona Rruga Iljaz Reka, mbrapa stacionit te trenit.
  • Tel/Mob +355676317943
  • Profili Konsulence, Kurse Profesionale, Marketing, Punesim, Sherbime juridike