Durres kerkohet Pergjegjese Subjekti 64 views1 application

Akademia Progress per nje nga bashkepunetoret e saj eshte ne kerkim te nje Pergjegjese per Repartin e Prodhimit

Kriteret qe duhet te plotesojne kandidatet:
-Te kete mbaruar Arsimin e Larte
-Te kete pervoje ne planifikim dhe monitorimin e prodhimit
-Aftesi drejtuese, komunikuese dhe te menduarit analitik
-Njohuri kompjuterike

Ofrohet:
Paga 50.000L NETO

Te interesuarit te dergojne CV ne rekrutim@progress.al ose te telefonojne ne 0676317943 per te lene nje takim informues

More Information

Apply for this job Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 29 Jobs
  • Location Albania, Durrës
  • Rruga/Zona Rruga Iljaz Reka, mbrapa stacionit te trenit.
  • Tel/Mob +355676317943
  • Profili Konsulence, Kurse Profesionale, Marketing, Punesim, Sherbime juridike