Durres kerkohet Pergjegjese Fabrike 35 views

Akademia Progress per nje nga bashkepunetoret e saj eshte ne kerkim te nje Pergjegjeseje Fabrike ne Durres

Kriteret qe duhet te plotesoj kandidatja:
1.Te kete aftesi komunikuese dhe te jete e pergjegjshme
2.Te jete njohese e gjuhes Italiane
3.Te kete disponibilitet te menjehershem
4.Eksperienca te meparshme perbejne avantazh
5.Mosha e preferuar 27-45 vjece

Ofrohen:
1.Kushte shume te mira pune
2.Pagesa 55.000L + Sigurimet

Te interesuarat te telefonojne ne 0676317943

More Information

Apply for this job Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 46 Jobs
  • Location Albania, Durrës
  • Rruga/Zona Rruga Iljaz Reka, mbrapa stacionit te trenit.
  • Tel/Mob +355676317943
  • Profili Konsulence, Kurse Profesionale, Marketing, Punesim, Sherbime juridike