Durres kerkohet Pergjegjes Show Room-i (M) 66 views

Job Expired

Akademia Progress per nje nga bashkepunetoret e saj eshte ne kerkim te nje Pergjegjes Show Room-i (M)

Kriteret qe duhen plotesuar per kete pozicion:
– Arsimi i mesem, por nese ka te lartin perben avanatazh
-Mosha e preferuar 28+
-Te kete eksperienca te ngjashme
-Te jete korrekt dhe bashkepunues

Ofrohet:
Orari : 7:50 – 16:30
Pagesa: 40.000L + Sigurimet

Te interesuarit te dergojne CV ne info@progress.al ose te telefonojne ne 0676317943

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 47 Jobs
  • Location Albania, Durrës
  • Rruga/Zona Rruga Iljaz Reka, mbrapa stacionit te trenit.
  • Tel/Mob +355676317943
  • Profili Konsulence, Kurse Profesionale, Marketing, Punesim, Sherbime juridike