Durres kerkohet Perfaqesues/e Shitjesh 65 views

Akademia Progress per nje nga bashkepunetoret e saj eshte ne kerkim te nje Perfaqesuese Shitjesh ne Showroom ne Durres

Përshkrimi i vendit te punes:
1. Prezantimi i produktit ekzistues dhe i produkteve të reja tek klientet.
2. Orientim dhe sugjerim per klientet mbi produktet dhe cmimet, duke u mbeshtetur ne kerkesat e tyre.
3. Faturimi i artikujve te shitur.
4. Ndjekja e procesit deri ne mberritjen e porosise prane klientit.

Kriteret e pranimit:
Aftesi shume te mira komunikuese dhe organizative, per te zgjidhur situata te ndryshme me efikasitet.
Te gatshem per te mesuar vazhdimisht dhe per t’i pare proceset ne detaje.
Preferohet minimumi 2 vjet eksperience pune ne shitje ose menaxhim.
Preferohet te kete mbaruar arsimin e larte.

Te interesuarit te dergojne CV ne rekrutim@progress.al ose te telefonojne ne 0676317943

More Information

Apply for this job Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 51 Jobs
  • Location Albania, Durrës
  • Rruga/Zona Rruga Iljaz Reka, mbrapa stacionit te trenit.
  • Tel/Mob +355676317943
  • Profili Konsulence, Kurse Profesionale, Marketing, Punesim, Sherbime juridike