Durres kerkohet Operator Piruni 57 views

Akademia Progress per nje nga bashkepunetoret e saj eshte ne kerkim te nje Operator Prodhimi ne Durres

Kriteret qe duhet te plotesojne kandidatet:
1.Te kene eksperienca te meparshme
2.Te kete patente piruni
3.Te kete disponibilitet te menjehershem
4.Te jete korrekt dhe i pergjegjshem

Ofrohet:
Paga 50.000L

Te interesuarit te telefonojne ne 0676317943

More Information

Apply for this job Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 35 Jobs
  • Location Albania, Durrës
  • Rruga/Zona Rruga Iljaz Reka, mbrapa stacionit te trenit.
  • Tel/Mob +355676317943
  • Profili Konsulence, Kurse Profesionale, Marketing, Punesim, Sherbime juridike