Durres kerkohet Menaxher Supermarketi 59 views

Akademia Progress per nje nga bashkepunetoret e saj eshte ne kerkim te nje Menaxher Supermarketi ne Durres

Kriteret qe duhet te plotesoj kandidati jane:

-Te kete eksperienca te meparshme ne pozicion Menaxherial (preferohet po ne supermarket)
-Te kete mbaruar Arsimin e Larte
-Te kete disponibilitet te menjehershem
-Te jete korrekt, i pergjegjshem dhe natyre organizative
-Mosha e preferuar 25+

Ofrohet:
Paga 70.000L NETO

Te interesuarit te dergojne CV ne rekrutim@progress.al ose te telefonojne ne 0676317943 per te lene nje takim informues

More Information

Apply for this job Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 35 Jobs
  • Location Albania, Durrës
  • Rruga/Zona Rruga Iljaz Reka, mbrapa stacionit te trenit.
  • Tel/Mob +355676317943
  • Profili Konsulence, Kurse Profesionale, Marketing, Punesim, Sherbime juridike