Durres kerkohet Menaxher Shitjesh me Eksperience 65 views

Job Expired

Akademia Progress me qender ne Durres ofron Trajnime ne Fushen e Finances, Drejtesise, Menaxhimit, Marketingut, Programimit. Gjithashtu sherben si forme ndermjetesimi midis Punedhenesit dhe Punekerkuesit. 

Per nje nga bashkepunetoret e saj eshte ne kerkim te Menaxher Shitje ne Terren DURRES:

Kriteret qe duhet te plotesoj kandidati:

-Te kete mbaruar studimet e larta

-Te kete disponibilitet te menjehershem

-Te kete fryme bashkepunimi dhe komunikim korrekt
-Njohes i gjuhes Angleze

-Mosha e preferuar 28+

Ofrohen:

-Kushte shume te mira pune

-Pagese e kenaqshme + bonuse.

Te interesuarit te dergojne CV ne info@progress.al ose te telefonojne per te lene nje takim informues ne 0676317943

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 47 Jobs
  • Location Albania, Durrës
  • Rruga/Zona Rruga Iljaz Reka, mbrapa stacionit te trenit.
  • Tel/Mob +355676317943
  • Profili Konsulence, Kurse Profesionale, Marketing, Punesim, Sherbime juridike